Aktuális

A Gyermekkor Alapítvány ajánlásával közkívánatra elkészült a Babainfo Kézikönyv Szülőknek I. kötete.

Babainfo weboldala: http://www.babainfomagazin.hu/

A Madarász Utcai Gyermekkórháznak új ultrahang-készülékre van szüksége!

Segítsen, hogy gyógyíthassunk! Teremtsük meg együtt a feltételeket!

Évente közel FÉLMILLIÓ gyermeket kezelünk. Számukra még az orvoshoz járás is nagy lelki igénybevételt jelent, de a vizsgálatok sokszor FÁJDALMASAK, nehézkesek, hosszú ideig tartanak. Onkológiánk minden évben egyre több tumoros és leukémiás, sebészetünk pedig 200 000-nél is több ellátásra szoruló gyermeket fogad.

Miért van szükségünk az ÖN segítségére?

• MERT a Madarász utcai Gyermekkórház fejlesztése során idén megindult projectjeink - az ONKOLÓGIA korszerűsítése és a SEBÉSZET bővítése - során kiderült, hogy egy új, modern, nagy teljesítményű ultrahang diagnosztikai rendszer munkába állítása elkerülhetetlen.
  • MERT a jelenlegi ultrahang-berendezésünk korszerűtlen, már nem bírja sokáig a megterhelést, ezért sürgős cserére van szükség, hogy kis betegeink hasonló, illetve még jobb ellátásban részesülhessenek.
  • MERT szeretnénk felváltani a fájdalmas és hosszadalmas kivizsgálásokat PONTOS, FÁJDALOMMENTES és GYORS kivizsgálásra!
  • DE a modern, nagy teljesítményű ultrahangkészülék megvásárlására csak akkor van esélyünk, ha segítőkész társaságok és magánszemélyek támogató segítséget nyújtanak alapítványunknak.

Az ultrahangkészülék ára 10 millió Ft + Áfa.

Az új ULTRAHANGKÉSZÜLÉK segít megteremteni a szakszerű, gyors és pontos kórisme lehetőségét a gyógyításban, kérjük, segítsen Nekünk egy ilyen UH-készülék megvásárlásában!

Mit adhat az új UH-készülék kis betegeinknek?

• több százezer gyermek korszerű és pontos vizsgálatát
  • több napos helyett: sokkal gyorsabb kivizsgálást
  • a gép nagy teljesítménye több vizsgálatra ad lehetőséget
  • modern diagnosztikai rendszere miatt még több betegség felismerését
  • pontos diagnózist, kórisme biztos meghatározását
… és MOSOLYT a gyermekarcokra…

Nézzen egy gyermekarcra! Boldogságot okoz számunkra az ő mosolyuk és fájdalmat a bánatuk. Támogassa a Madarász Utcai Kórház Gyermekkor Alapítványát!

Mecénásainknak köszönetünket az Alapítvány honlapján és a Kórház területén fejezzük ki Céglogójuk feltüntetésével.

Az Alapítványunk részére nyújtott támogatás a cégek részére - az érvényben lévő jogszabályok szerint - adókedvezmény igénybevételére ad lehetőséget.

Köszönettel,
dr. Kemény János elnök
Budapest, 2011. szeptember 05.

A Gyermekkor Alapítvány székhelye:.
1131 Budapest, Madarász V. u. 22-24..
SZÁMLASZÁM: 11713005 - 20067481.

Kapcsolattartás:.
Szingerné Tóth Marianna, irodavezető.
Tel: 06/30 988 2606.
Fax: 06/1 320 88 25