Semmi sem lehet fontosabb gyermekeinknél!


Kedves Anyuka, Apuka, Nagyszülõk, Tisztelt Támogatónk!

A Heim Pál Gyermekkórház és a Madarász utcai Kórház közös Alapítványaként immár 24 éve törekszünk arra, hogy egyetlen kórházba kerülõ kisgyermek se szenvedjen semmiben hiányt, és megkönnyítsük gyógyulásukat.

Köszönjük bizalmukat, melyet hosszú évek óta érzünk a felénk nyújtott adományaikkal és elküldött adójuk 1%-ával, amit ellenõrizhetõen az Önök gyermekei, unokái gyógyítására, közérzetük javítására fordítottunk, hogy mosolyt csaljunk arcukra.

Szívbõl jövõ támogatásukból az elmúlt idõszakban szép új és modern rendelõket alakítottunk ki. Megújulva várja kis betegeinket a Kardiológiai, Gasztroenterológia Gyermekneurológiai és EEG rendelõ, és egyéb helyiségek- melyek átalakításához Alapítványunk 8,5 millió forinttal járult hozzá. Vásároltunk a gyógyításhoz szükséges modern gépeket, mûszereket több mint 10 millió forint értékben, pl.ektromos intenzív ágyak Holter 24 órás EKG és vérnyomásmérõ készülék Az orvosok és nõvérek szakmai fejlõdéséhez 3,2 millió forint tanfolyam dijjal járultunk hozzá

Továbbra is bíztatjuk Önöket, hogy látogassanak el hozzánk, gyõzõdjenek meg, hogy minden forintjuk biztosan jó helyre kerül

Jövõre nézve kórházunk Vezetõsége nagy célokat tûzött ki szeretnék, ha Kórházunk Európa egyik legjobb és leginkább gyermekbarát intézményévé váljon, amihez Alapítványunk minden segítséget megad!

Ehhez kérjükaz Önök segítségét Ami az Önök adójából csak 1%, gyermekeinknek az életet jelentheti!

"ha könnyítek egyetlen életen: nem éltem hiába"

A Kórházunk és kis betegeink nevében köszönöm!
Dr. Kemény János
kuratóriumi elnök

Rendelkezõ nyilatkozat